A nő, ha elmúlt negyven...Képzeltszínház borkóstolóval

Az első előadás tartalma:A képzeletszínházi est keretében két nagyszerű, közismert színésznő beszélget a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl… A különféle "arcainkra" igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni – pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban. Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva…szereplők: > HORVÁTH LILI Jászai Mari-díjas színésznő > SZAMOSI ZSÓFIA Jászai Mari-díjas színésznő Moderátor: > TOLLÁR MÓNIKA rendező Az est ára 9000,- ft, amely tartalmazza a három tételes borkóstoló/szörpkóstoló árát, egy egyszemélyes hidegtálat, valamint az előadást

9 000 Ft

K.B. Vörös 2017

KB vörösbor azoknak, akik szeretnének egy gyümölcsös, könnyed vöröset. Szokatlan még a vörösbor Badacsonyban, pedig a régmúltban sok kékszőlő termett a hegyoldalakon. Mi is újra készítünk, méghozzá Zweigelt szőlőfajtából. Ízében piros gyümölcsök és a termőhely miatti ásványosság érezhető.

2 700 Ft

Altinger Gyöngyöző 2020

Házasításunk alapját a rózsakő szőlőfajta adja, biztosítva a tétel savgerincét és a szerkezetét, a másik két fajta pedig a szürkebarát , ami a testét adja, valamint a száraz muskotály , ami a gazdag illatokért felel.

3 500 Ft

Lacrima Vulcanica - Olaszrizling Jégbor 2018

600 palack készült belőle. Krisztusunk születésének 2018. évében, annak november hónapjában, az Úr fagyos lehellete szállt alá az Badacsony hegy oldalán és megdermeszté szívünknek kedves szőlőjét. Az angyalok válogatták szemenként , őrizték útját a palackba és zárták bele mindazon kincseket, melyek az utókornak hirdetik:  "A badacsonyi érték az örökkévalóságnak született ."

9 000 Ft

Olaszrizling 2020

  A bor acéltartályban erjedt, majd 7 hónapos újfahordós érlelés után került palackozásra.   A halvány citromszínű, zöldes reflexekkel bíró bor, kellemes, könnyed illat- és ízvilággal rendelkezik. Leginkább nyári alma, őszibarack, citrusok, virágok és kevés méz bontakozik ki belőle, a háttérben némi só, valamint finomra hangolt zöld- és édes jellegű fűszerek.

3 500 Ft

Szürkebarát 2020

 Egy száraz szürkebarát azoknak a barátoknak, akiknek a Badacsony karaktere alapvető elvárás. Az eredetileg francia szőlőfajtát szerzetesek hozták a vidékre és talált új otthonra Badacsony lankáin.  Közepesen intenzív illatában a sós, köves, valamint az érett citrusos jegyek tűnnek fel elsőként, háttérben pedig fehér húsú gyümölcsök, lédús őszibarack, nyári alma, méz, illetve érintésnyire trópusi gyümölcsök és egy kevés gyógynövényes vonulat is.  

2 700 Ft

Nagy Imre emlékbor 2016

Dédnagyapánk 1956. október 22-én látta vendégül egy badacsonyi szüreten Nagy Imrét, majd délután a szőlőtőkék közül szólították el Budapestre. A szüret emlékét bazaltoszlop őrzi a dűlőben. Ezt az eseményt 5 évente emlékszürettel ünnepeljük. 2016. október 22-i szüret: a túlérett, de mégis egészséges szőlőszemeknek köszönhetően egy illatokban és ízekben gazdag, késői szüretelésű édes bort kaptunk. 0,5 l

7 000 Ft

  A webáruházban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni! 

  Ha külföldi címre szeretnél rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az bor@siposborhaz.hu e-mail címen és kérd egyedi ajánlatunkat!

  A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

  A beérkezett rendelések feldolgozása után e-mailben értesítünk téged a készlet sikeres lefoglalásáról. A csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a kiszállításról, amelyben megtalálod a csomagazonosítót és a kiszállításra kerülő tételeket.

  Megrendeléseddel elismered, hogy elolvastad és tudomásul vetted az Általános Vásárlási Feltételeket!

  .


  FIGYELEM!
  A kulturált italfogyasztás elkötelezett hívei vagyunk, italaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk.