Tisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áraink nem tartalmazzák a betétdíjat.


Sipos Badacsony GIN

A Sipos Badacsony Gin egy valódi korszakalkotó, amely új irányt mutat a gin világában. Fedezze fel az izgalmas ízeket és a lenyűgöző komplexitást ebben az innovatív italban, és élvezze a különleges ízélményt, amit csak ez a gin nyújthat. Legyen részese a forradalomnak.

16 990 Ft

Vindicatio 2021

A régi rómaiak, ha valamit sajátjuknak tekintettek akkor azt maguknak Vindicálták, Badacsonyban mi is tudunk vörösbort készíteni, ezért Vindicáljuk ezt a jogot. 

3 500 Ft

Ajándékutalvány 2 fő részére, 2 éjszakára

Vendégházunk 16-20 fő befogadására alkalmas 7 szobára osztva. A földszinten 4 szobával közös étkezővel és konyhával, és az emeleten 3 apartmannal saját teraszokkal és kiskonyhával. A szállás a svédasztalos reggelit, a korlátlan Jakuzzi valamint Szauna használatát tartalmazza. Gyermekeknek játszótér valamint játszósarok. Szállásunkon kerékpár bérlési lehetőséget biztosítunk.   *Az ajándékutalvány kiemelt időszakokban nem használható fel, valamint előre egyeztetett időpontban foglalható a szallas@siposborhaz.hu  e-mail címen.

69 000 Ft

Lacrima Vulcanica - Olaszrizling Jégbor 2018

600 palack készült belőle. Krisztusunk születésének 2018. évében, annak november hónapjában, az Úr fagyos lehellete szállt alá az Badacsony hegy oldalán és megdermeszté szívünknek kedves szőlőjét. Az angyalok válogatták szemenként , őrizték útját a palackba és zárták bele mindazon kincseket, melyek az utókornak hirdetik:  "A badacsonyi érték az örökkévalóságnak született ."

11 000 Ft

The Olasz of the Rizling 2021

  A bor acéltartályban erjedt, majd 7 hónapos újfahordós érlelés után került palackozásra.   A halvány citromszínű, zöldes reflexekkel bíró bor, kellemes, könnyed illat- és ízvilággal rendelkezik. Leginkább nyári alma, őszibarack, citrusok, virágok és kevés méz bontakozik ki belőle, a háttérben némi só, valamint finomra hangolt zöld- és édes jellegű fűszerek.

4 500 Ft

Nagy Imre emlékbor 2016

Dédnagyapánk 1956. október 22-én látta vendégül egy badacsonyi szüreten Nagy Imrét, majd délután a szőlőtőkék közül szólították el Budapestre. A szüret emlékét bazaltoszlop őrzi a dűlőben. Ezt az eseményt 5 évente emlékszürettel ünnepeljük. 2016. október 22-i szüret: a túlérett, de mégis egészséges szőlőszemeknek köszönhetően egy illatokban és ízekben gazdag, késői szüretelésű édes bort kaptunk. 0,5 l

7 000 Ft

Balatoni Délután 2022 (száraz)

Borházunk legromantikusabb bora. "Utazás, aranyhíd a vízen, meleg, egy csodálatos nő, napozás, egy kedves kis vendéglő, félre eső rejtekhely, csókok, mélyen egymásban fenn a mennyben, majd végtelen utazás a földön... Hát ilyen a balatoni délután..." Muscat ottonel, olaszrizling, szürkebarát és rózsakő házasítása.

3 500 Ft

Balatoni Éjszakák 2022 (félszáraz)

Vannak pillanatok, amik örökké tartanak. Az ezüsthíd csillogása a vízen, buja szellő a nádasban, egy éjszakai fürdőzésen két tekintet összevillanása...Élmény, mely magával ragad, feledhetetlen Balatoni éjszakák.. Rózsakő, olaszrizling és kéknyelű házasítása.

3 500 Ft

  A webáruházban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni! 

  Ha külföldi címre szeretnél rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az bor@siposborhaz.hu e-mail címen és kérd egyedi ajánlatunkat!

  A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

  A beérkezett rendelések feldolgozása után e-mailben értesítünk téged a készlet sikeres lefoglalásáról. A csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a kiszállításról, amelyben megtalálod a csomagazonosítót és a kiszállításra kerülő tételeket.

  Megrendeléseddel elismered, hogy elolvastad és tudomásul vetted az Általános Vásárlási Feltételeket!

  .


  FIGYELEM!
  A kulturált italfogyasztás elkötelezett hívei vagyunk, italaink fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk.