SIPOS Élmény

Bor és Szörpkóstolók

3 Tételes Bor- vagy Szörpkóstoló  3000 Ft/ fő
A borkóstolóban a ház készletén lévő, szezonálisan változó boraiból választottunk ki 3 fajtát, egy ismertetőlapon azok rövid leírásával. Ideális választás, ha kisebb tételben, egyszerre több ízben szeretnék megkóstolni borainkat.
A hígítatlan Csupa szörpjeinket mindenki saját ízlése szerinti töménységben készítheti el a mellé kínált frissítő szódával.  

Vezetett 5 vagy 7 Tételes Borkóstolók, Borvacsorák
és 7 tételes borkóstolókat, kemencés borvacsorákat is szervezünk zárt csoportok számára min. 10 fő részvételével, borszakértő vezetésével. Egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk a rendezveny@siposborhaz.hu címen. A programra csak előzetes egyeztetés és visszaigazolás után tudjuk fogadni Vendégeinket. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vezetett borkóstoló mindig pontosan, a leegyeztetett kezdési időpontban veszi kezdetét. Negyedórát meghaladó késés esetén egyéb csoportok felé tett vállalásaink miatt fennáll annak a lehetősége, hogy a kóstolót rövidítve, vagy – egy órát meghaladó késés esetén – egyáltalán nem áll módunkban megtartani. A program minimum 10 fő esetén foglalható 50% előleggel.