Ajánlataink

Vezetett 5 vagy 7 Tételes Borkóstolók, Borvacsorák Titkos Pince látogatással
5 és 7 tételes borkóstolókat, borvacsorákat is szervezünk zárt csoportok számára min. 10 fő részvételével, borszakértő vezetésével. Egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk a rendezveny@siposborhaz.hu címen. A programra csak előzetes egyeztetés és visszaigazolás után tudjuk fogadni Vendégeinket.

Vendégház Bérlése
Vendégházunk 16-20 fő befogadására alkalmas 7 szobára osztva. A földszinten 4 szobával közös étkezővel és konyhával, és az emeleten 3 apartmannal saját teraszokkal és kiskonyhával. A szállás a svédasztalos reggelit, korlátlan Szauna és Jakuzzi használatát  tartalmazza.
Egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk a szallas@siposborhaz.hu címen.


Választható  Programjaink
 
zárt csoportok számára min. 10 fő részvételével

Élményszüret 2500  Ft/fő

Találkozz testközelből szőlőinkkel, tapasztald meg milyen a Sipos borházban egy szüreti időszak.
Ne aggódj, a metszőollót mi biztosítjuk Neked, és nem hagyjuk, hogy szomjas maradj munka közben!

Pince Kvíz   1800 Ft/fő

Lássuk mennyire figyeltél a kóstoló alatt, kvízünk kitöltése után mindenre tudni fogod a választ! Amennyiben helyesen töltötted ki tesztlapunkat egy palack borral jutalmazzuk figyelmedet és tudásodat!

Vakkóstoló Verseny 3000 Ft/ fő

Nézzük meg, vajon tudod e mit töltöttünk a poharadba! Amennyiben felismered a 3 bor közül legalább az egyiket továbbjutottál a következő fordulóba, mindezt 3 körön keresztül teszteljük. A verseny győztesének a jutalma pedig nem más, mint egy 2000-es évjáratú Olaszrizling kóstolása, Borházunk trezorjából!